Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

8. March 2015 00:05
by erth
0 Comments

Lech 2015 - Dag 5

8. March 2015 00:05 by erth | 0 Comments

Enda en begivenhetsrik dag i Lech, men for å ikke foregripe begivenhetenes gang begynte dagen i dag også med frokost. Utenfor var de forferdelig vær; det var skyer både til venstre og høyre. Vi så heldigvis ikke noe mer til skyene etter at vi hadde kommet oss ut og har hatt enda en fantastisk dag med helt blå himmel. Vi var taktiske i dag og dro rett opp med Petersbodbanen og dro deretter direkte til hassenbassen banen. Vel på toppen dro vi nedover på "baksiden" og koste oss i de røde løypene der.

En eller annen tulling hadde klart å tryne eller noe slik at deler av løypen var stengt for å gjøre plass til helikopter. Siden løypen var sperret av med et lite rødt bånd skapte dette noen utfordringer for fartsfantomet, dvs meg. Vi koste oss noen runder i løypene på baksiden der vi tok sonnerhorn opp noen ganger og hadde noen lange fine strekk. Dessverre innså flere andre også at det muligens at det var fint nedpå der vi koste oss og det kom noen galninger fra Kriegshorn og skapte masse kø i heisen vår. Vi dro da videre mot zurs siden Asgeir syntes vi hadde stått for lite her. Da vi ankom og kom oss opp ville pappa og jeg prøve oss på den sorte, som så relativt lite oppkjørt ut, mens Asgeir ville ta sine trøtte bein og prøve seg på et toalett. Pappa og jeg koste oss nedover og i underrennet kom jeg opp i 82.7 km /h. Moro, det som ikke var fullt så moro var det at bugen i ski track appen som gjør at det er umulig å si hvor mange runs vi har hatt også trekker fra 3-4 km / h så i følge offisiele records så har ingen bikket 80. Heldigvis har jeg et motvillig vitne i Asgeir som vitnet korrekt tall og umiddelbart glemte seansen da han så at buggen ikke registrerte korrekt.

Etter en relativt vanlig lunsj så kjørte vi noen runder i 2 er trekker der Asgeir og pappa koste seg litt offpiste mens jeg eide i løypene. Etter noen runder kom vi fram til at vi skulle bevege oss bakover der vi var nødt til å kjøre et relativt gammelt firetrekk. Asgeir og pappa trengte seg foran meg og mens jeg gjorde meg i stand til å komme meg i stolheisen (sekken på magen, ta løs staver) så åpnet bommen seg. Det kan se ut som at trekket mente at jeg burde ta pappa på fanget. Siden det nå var 2 på et sete i stoltrekket prøvde jeg å hive meg ut noe som resulterte i at jeg klarte å knekke staven min og trynte. Dette medførte nødstopp og en fyr, som etter at jeg gjorde det klinkende klart at jeg ikke forstod et ord tysk, maste på tysk om det gikk bra for meg. Etter at det så ut som jeg ikke var nevneverdig skadet hev han meg på første og beste heis. Hadde han bare klart å få stoppet heisen før jeg knakk staven så hadde dagen fortsatt som den burde, men med bare en stav måtte vi ned til ober lech slik at jeg, til den nette sum av 2 euro, kunne leie meg staver og fortsatte dagen.

Siden vi uansett var kommet oss til ober lech ble det litt og drikke og en kakao før Asgeir, igjen, pinglet ut på grunn av svake bein. Det er ingen tvil om at oppkjøring med å være sengeliggende og ha feber er vesentlig bedre enn å trene hardt i x antall måneder. Pappa og jeg kjørte en runde i petersboden og et par runder i hassenbassen bakken før vi dro nedover til Lech. Vel nede skulle jeg ta meg en tur mens pappa hørte om det var mulig å oppdrive en massasje time; det er jo viktig å klare å gå hele veien over gaten til bussen. Etter turen min ventet jeg på pappa slik vi hadde avtalt, men han materialiserte seg ikke i tillegg til at skiene var vekk. Jeg kom da fram til at han måtte ha tatt banen opp slik at jeg "fulgte etter" og ventet på ham på toppen. Ingen pappa dukket opp og jeg dro ned igjen. Vel nede, og etter at jeg hadde ventet noen minutter, tikket det inn en melding om at pappa også hadde pinglet ut og var dratt til hotellet. Jeg stod noen turer til før det ble en kjapp øl på hotellrommet og en tur i spa avdelingen. Det kan nå se ut som resten av hotellet også har fått opp øynene for sauna og jeg måtte vente med å gå benytte meg av fasilitetene siden det var fullt. Dette gjorde at jeg ble lettere forsinket til middagen, det at klokken gikk feil og at resten av reisefølget ikke har data (imessage) gjorde at de ikke så at jeg ba om at de bestilte en pizza olympia til meg. Det kunne også set ut som de hadde sagt fra seg min plass rundt middagsbordet.

Heldigvis så er italienerne her en serviceinnstilt gjeng og alt ordnet seg og det ble både pizza og dessert på meg. Nå har vi pakket og pappa har fått beskjed om at vi har fått endret reiserute. Det kan se ut som det blir et stopp eller 3 for mye (via frankfurt og stavanger). vi er jammen heldige som får kose oss ekstra lenge på flyet. Nå er det leggetid her vi sitter med relativt pakkete kofferter. I morgen er det opp 06:15 slik at vi rekker bussen 07:15.

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading