Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

6. March 2015 19:54
by erth
0 Comments

Lech 2015 - Dag 4

6. March 2015 19:54 by erth | 0 Comments

I dag våknet vi til strålende vær, for de som ikke har fulgt med på bildene på photostreamen. I dag var også den dagen det var bare å innse at man måtte krype til korset og bli ferdig med årets rundtur. Etter en relativt kjapp frokost (jeg begynner i hvert fall å bli lei hotellfrokost) der Asgeir igjen drakk all kaffen var de avgårde Kåre. Når vi skal kjøre rundturen må vi opp i råppentåpp banen (muligens ikke korrekt skrevet) noe som betyr at dagen begynner med å labbe gjennom store deler av Lech for deretter å stå i kø for å komme oss avgårde med banen. På den førsten gondolen var vi ca 10 for sen til å komme med og til den andre kunne en av oss ha dratt oppover. I retrospekt burde nok jeg tatt turen oppover og blitt ferdig med all irriterende bildetaking (det er jo samme utsikt som i fjor) slik at Asgeir slapp å fryse. Siden været var såpass fint lot han sweet onepiecen ligge igjen på rommet og han var kald.

Etter noen kjappe bilder (med en masete pappa, NÅ må du skynde deg Erik, ASgeir fryser og gidder ikke å gå inn i varmen) kjørte vi nedover mot zurs. Det er masse lange flotte strekk (litt for lange for noen sine slitne bein) og den første bakken må man ta et t-trekk oppover etter at man er ferdig; leenge siden jeg det har vært en såpass hard start på dagen.

Det kom seg relativt kjapt dog (placebopillene til pappa ftw) og vi hadde flere flotte nedrenn ned på Lech siden mot zurs. Etter en stund stod vi også et par turer i andre fjellsiden før, vi i i år som i fjor, hadde lunsj på toppen. Etter en "deilig" hamburger med "fantastisk cocktailsaus" til Asgeir og pappa og baconpølse til Erik dro vi nedover mot zug. Klok av skade klarte vi å ikke kjøre feil i år noe som gjorde at vi slapp masse staking. Dessverre er det en 2manns heis opp og det var massiv kø. Det kan se ut som det var flere enn oss som stok weishmarring i dag enn bare oss. Etter ca 20 minutter kom vi oss i gang og både pappa og jeg holdt på å bli hevet av ved påstigning.

Etter en haug med drittbakker (fulle av kuler og folk), massiv staking kunne vi endelig kose oss i enda en massiv kø for å komme oss opp mot balmalp. Her går det også bare en 2 eier heis og vi stod i kranglete kø i nærmere en og en halv evighet. Etter enda en heis fra 80 tallet der pappa og jeg holdt på å bli hevet av igjen kom vi oss endelig til toppen med enda en barbarisk avstigning. Alle overlevede.

Vi lurte på å ta oss en varm sjokolade eller noe på toppen, men det var relativt mye folk så vi vendte snuten nedover mot uber lech der vi tok oss en kakao og litt å drikke på Borg alp. Etter en kjapp pust i bakken mannet vi oss opp til en siste økt i bakken. Vi klarte å rote oss ned i noen av de verste bakkene med massive humper og veldig tung snø; ikke bra for bein som begynte å bli slitne. Etter at vi kjørte opp sonnerheisenbahn stod vi noen runer i hassentassenb bakken. Der begynte Asgeir å ta hvilkepauser slik at vi innså at vi måtte komme oss mot snillere bakker. Vi dro nedover og siden jeg måtte krangle litt for å komme meg med banen opp igjen (dobbbelsnirwarfinkel, hva nå det måtte være) så kjørte vi en runde ned til Petersboden igjen. Folk har en litt lei tendens til å stoppe i tide og utide i bakken og etter en liten feilberegning fra min side var det min tur å legge med ned å slappe litt av for å unngå og kjøre i en liten gutt og bestefaren.

Vel nede sa jeg at dette var min siste tur mens Asgeir og pappa skulle ha seg noen turer til; på vei ned gadd ikke heller Asgeir ta noen flere turer og vi avsluttet dagen med en øl (Asgeir) eller to (jeg) på altanen.

Vel asvlappet dro jeg ned og sovnet i spa avdelingen mens Asgeir koste seg på rommet med top gear. Pappa dro opp på luksushotellet sitt for å bli massert (siste!).

Nå er det middag og kjenner jeg oss rett en tidlig kveld etterpå.

One more day to go.

<

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading