Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

5. March 2015 19:45
by erth
0 Comments

Lech 2015 - Dag 3

5. March 2015 19:45 by erth | 0 Comments

Det ser ut som Asgeir har smittet meg, jeg våknet flere ganger i natt der han beveget seg og styrte. Må si at dette dele rom prosjektet på ingen måte er direkte optimalt. Asgeir har jo også nå fikset at sengetøy er skiftet slik at det er min tur og sove i "barne"sengen. Usikker på om jeg gleder meg til det, men det er rettferdig så det er nok neppe noen som kan si noe på det. En ting som er positivt med barnesengen /sofa er at den er mer behagelig å sitte og skrive på med en laptop på fanget.

Etter en litt urolig natt for i hvert fall noen parter var vi relativt tidlig til frokost. Det ser ut som vi har standardisert til nærmere kvart på 8. Asgeir klarte å sette til livs en stor kanne kaffe før pappa og jeg innfant oss. I den grad noen skal besøke Østerrike med det første så vil jeg bare si det at det resten av verden kaller bacon ikke er det samme som "speck" her. Det virker som stekt og dårlig serranoskinke. Eggene var heldigvis gode dog.

I dag har jeg funnet formen og stått som en helt i timesvis. Vi har hatt en fin dag selv om det "nydelige" været ikke slo om som det skulle. Hver eneste gang pappa skimtet et lite lysglimt ble han helt i fyr og flamme. Etter bitter erfaring kom vi fram til at det ikke hadde noe å si hvor mye "sol" det er når vi er på vei oppover i en stolheis; det eneste som har noe å si er hvor mye sikt det er når vi skal nedover.

Siden været ble som det ble har vi stort sett holdt oss rundt Petersheisboden og hinkeldinkelheisen (mulig denne heisen heter noe annet). Asgeir og pappa klarte å friste meg ut i offpiste og plutselig forsvant Asgeir, etterfulgt av pappa. Vi hadde klart å kjøre på en fonn med en meter eller 2 med løssnø. Jeg klarte selvfølgelig å holde meg på beina selv om jeg også brukte litt tid på å komme meg ut av fonnen.

Vi spiste lunsj på Petersboden (resturanten, ikke stolheisen) der både pappa og jeg gikk for pølse mens Asgeir gikk for en kyllingburger. En kyllingburer er forøvrig et delt kyllingbryst i et hamburgerbrød dekket av dressing, uavhengig av dette virket Asgeir fornøyd med valget sitt.

Asgeir ble mer og mer sliten utover dagen helt til han "la seg ned" mens han kjørte off piste. Jeg gikk ut i fra at han hadde newbet seg litt og valgte å donere litt snø til ham der han lå og koste seg. Det ble et tidlig stopp for litt varm sjokolade fær Asgeir pinglet ut!! og gikk ned på hotellet. Pappa og jeg kjørte en 3 - 4 turer til "siden det var på vei til å skinne opp (og se der kommer solen)". Etterhvert var det bare å innse at jeg begynte å bli sliten også; selv med naproxen som var gått ut på dato / placebo effekten.

Vi dro ned til hotellet og jeg koste meg med en øl på rommet og litt facetime med mine kjære før jeg avsluttet dagen med en 3-4 turer i badstuene. Utrolig deilig at det nesten ikke er noen andre som benytter seg av dette tilbudet. Nå blir det litt kjapp blogging før vi stresser videre til middag.

Asgeir har forøvrig sittet i dagligstuen og "lest", jeg var på ingen måte sikker på at dette var noe han kunne (dvs lese en bok og slappe av).

Nå skal vi på en "billig"resturant etter gårsdagens utskeielse og spise middag; det er visst en fare for at vi sprenger budsjettet i dag også siden lunsjen var så dyr.

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading