Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

4. March 2015 21:48
by erth
0 Comments

Lech 2015 - Dag 0, 1 og 2.

4. March 2015 21:48 by erth | 0 Comments

Så ble det blog denne gangen også etter utilbørlig gruppepress fra Alana og Anita. Hvis ikke det ble blogg kunne jeg visstnok glemme begge 2.

Etter en relatitvt strabasiøs nedreise der flyet vårt ble kansellert og pappa måtte ut og fikse nye billeter via Oslo med SwissAir kom vi endelig fram. Det kan da og sies at pappa kom fram til at vi kunne pakke skiutstyret sammen; vel vitende om at jeg hadde pakket støver og annet i egen bag slik at dette ikke var mulig. Jeg satte pris på å få denne beskjeden ca fem minutter etter at jeg var ferdigpakket og endelig kommet meg i bilen.

Jeg må si at det å reise med denne gjengen er en litt blandet opplevelse, jeg ville parkere i 2. etasje i parkeringshuset og sette av den syke kroppen og bagasjen. Asgeir og pappa syntes at vi kunne parkere på langtidsparkeringen vi hadde bestilt slik at jeg kunne hoste meg hele veien til innsjekkingen. Utover dette gikk turen nedover relativt greit.

Første dagen på ski var jo dessverre været helt fantastisk slik at det var veldig vanskelig å bare ta en halv dag i trekket. I tillegg så våknet jeg omringet av kopper som Asgeir hadde hevet på meg siden han liker å innbille seg at jeg hoster hele natten. Jeg hostet meg rundt i løypene til det bare var å innse at nok er nok og beina ikke holdt lengre. Det kan se ut som 2 måneder halvsyk og en uke sengeliggende kanskje ikke er beste oppladingen for en uke på ski. Etter noen timer inn og ut av badstuene dro vi til middag på Borgswald. pappa og jeg hadde "ekte" wiener schitzel mens asgeir hadde en cheeseburger som bestod av ca 90 % bacon. Alle var godt fornøyd. Pappa fikk seg også en massasje (juks!).

I dag har det vært strålende og fantastisk vær (i pappa sitt hodet), for resten av oss var det helt flatt lys og siden det var snøvær var alle i bakkene rundt hotellene slik at disse løypene ble oppkjørt veldig fort. Siden jeg ikke liker kuleløypene så kan jeg si at uten sikt er det betraktelig verre. Det hjalp heller ikke at jeg begynte med utslitte bein etter gårsdagen. Dagen ble avsluttet relativt tidlig, gidd rote rundt i kuleløyper uten sikt, og jeg tok meg en tur og handlet slik at vi fikk fyllt litt på lageret på rommet; Asgeir likte ikke at jeg tok siste pilsen i går.

I dag har vi også hatt en fantastisk middag på Fux der Asgeir og jeg hadde amerikansk black angus og pappa hadde noe greier fra Argentina.

Vi er forøvrig veldig fornøyd at vi har hele 5-6 mbit internett her, BEDRE ENN PÅ BJØLLEBOTN!!..

Peace out!

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading