Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

30. maj 2014 04:44
by anita
0 Comments

Dag 1 New York (onsdag)

30. maj 2014 04:44 by anita | 0 Comments

Turen startet med et stopp på Åsane senter hvor jeg kjøpte meg nye støttestrømper. Etter mitt lille badelanduhell i fjor så hovner ankelen min opp på lange flyturer, så jeg tenkte jeg fikk være litt i forkant på denne turen. Erik litt stresset for vi hadde jo lovet å være hos Anne Grete (AG fra nå av) kl 13.30. Vi var der tidsnok og flyet (via København) gikk ikke før kl 16. Ventetiden i København skulle være på en god time, men allerede før avreise fra Flesland kom det melding om at flighten var 3,5 time forsinket. Oh joy! Det ble litt shopping og en deilig middag på MASH (Modern American Steak House). Yummy og anbefales. Litt dyrt og alt av tilbehør måtte bestilles ekstra, samt at det selvsagt kostet ekstra. Takk til svigermor som sørger for at vi får nok mat og drikke på turen. 

 

Vi ble vel aldri helt kloke på hvorfor flyet var forsinket, men det var nå noe med at dem måtte bytte fly og entertainment systemet virket ikke i det hele tatt. Jeg og Anne-Merethe (AM fra nå av) fikk nye seter på rad 16 og vi fantaserte om at kanskje de hadde oppgradert oss til business class. Det viste seg å være hele feil! Setene vi skulle hatt var de som var ved en nødutgang uten seter foran. AG beholdt sitt sete og kunne meske seg med benplass, men hun klaget nå litt fordi det ikke var nok albuerom til å strikke. Jeg og AM fikk et par XL damer bak oss og fikk dermed heller ikke setene spesielt langt bakover. Det ble nå litt halvsoving og endel iPad underholdning på oss. Vi fikk kjøttboller og potetmos servert på flyet og jeg sier til AM at det smakte overraskende godt. Det satte hun sikkert pris på å høre siden det var brokkoli over det hele og hun kunne derfor ikke spise maten. 

 

Vel fremme i Newark rundt midnatt hev vi oss rett i en taxi. Det nærmet seg midnatt lokal tid (06.00 norsk tid) og togene gikk heller ikke grunnet oppgraderinger. Vi kom oss til hotellet og fikk oss en god natts søvn i veldig gode senger. 

 

 

 

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading