Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

30. May 2014 22:00
by erth
0 Comments

Alenepappa - Dag 2

30. May 2014 22:00 by erth | 0 Comments

I dag har ikke vært en god dag. Alana sov heldigvis “helt til” 06:15, men da hun vekket meg våknet jeg med hodepine, vondt i halsen og en rennende nese. Det ser ut som det er min tur å ha det Alana har hatt. Den eneste forskjellen er vel at det tar meg ca en uke eller 2 å bli kvitt det i motsetning til Alana. I dag klarte heldigvis Alana å rote litt rundt i andre etasje mens jeg summet meg. Det var 15 minutter jeg kunne gå tilbake i sengen. Det virker som Alana er like overrasket over å finne meg på “feil” side av sengen hver gang.

vi stod opp og hadde oss en lang frokost som vanlig. Det ble også litt disney jr så jeg fikk slappet litt av. Etter dette lurte jeg litt på å ta en tur til byn, men etter å ha reist meg slo jeg det umiddelbart fra meg. Jeg la meg ned på gulvet og lekte litt med Alana når hun ville det mens tven stod på og slik gikk vel tiden mer eller mindre til hun sovnet. Da hun våknet ble det et glass med nestle og noen rosiner; vi er tom for alt annet. Kl 2 dro vi på butikken, det virker som alana ikke liker alle endringer; ikke sitte i sete, ikke få på klær, ikke ta av klær osv.. Alana har også brukt deler av dagen på å se etter mamma; på do og på vårt soverom. Det er ikke morro å ha en jente som hylgriner og roper mamma, mamma og er utrøstelig uten. Det har blitt litt bestikkelser i dag.

Etter vi kom tilbake fra butikken har vi fortsatt å leke litt på gulvet. Plutselig syntes jeg at jeg var litt alene en stund og da jeg sjekket hva Alana drev med så hadde hun fått tak i en åpen pakke med couscous og satt og lekte med dette på gulvet. Ikke morro og jeg må nok ut med støvsugeren i kveld. Litt over fem åpnet jeg døren og satt litt ute med Alana så hun fikk løpe litt rundt og kose seg. Det kan se ut som jeg må litt ut selv om jeg ikke nødvendigvis gjør det bedre for meg. Alana klarer nå forøvrig å løpe opp og ned rampen jeg bygget til terassen på forsiden av huset alene. Hun storkoste seg! I tillegg så hadde hun hoppekaninen rundt halsen så for hennes del var det bare velstand. Det ser ikke ut som hun tar så mye hensyn til hennes stakkars syke far..

Etter litt drømmehagen og kvelds med drømmehagen så gikk vi opp for å legge oss. Alana finner seg ikke lengre i at jeg skal finne bøker vi skal lese og vil finne bøker selv; gjerne midt i en bok hvis hun syntes denne er kjedelig / noe annet kan være morsommere.

Det ble endel grining ved legging, men dette var fordi hun var overtrøtt. Hun nektet at jeg skulle ut av rommet mens hun sovnet; hun sjekket flere ganger at jeg var der mens hun la seg til. Nå har hun sovet sammenhengende og jeg har fått ryddet kjøkkenet. Sitter og manner meg opp til å rydde i leker og finne støvsuger, men vi får se hvor langt jeg kommer..

Definitivt et lite monster i dag, men hun er nå veldig søt også.

Ble noen bilder i dag også, selv om det så dårlig ut en stund. Ser på bildene at det ser ut som hun har kost seg mellom alle grinepausene.

Middagshjelpen
Middagshjelpen
Middag!
Middag!
Mor(r)o ute
Mor(r)o ute
Hoppekanin
Hoppekanin
Ute på gresset med kaninen
Ute på gresset med kaninen
Alene opp og ned rampen
Alene opp og ned rampen
Ser ut som Anita kan få litt hjelp i hagen på sikt
Ser ut som Anita kan få litt hjelp i hagen på sikt
Sitte på steinen
Sitte på steinen
Fint å stjele noe fra skuffen og så gjemme seg under øyen
Fint å stjele noe fra skuffen og så gjemme seg under øyen
Ute på tur med storeballen
Ute på tur med storeballen
Vil ikke ha på pysj
Vil ikke ha på pysj

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading