Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

25. maj 2014 20:45
by erth
0 Comments

Aiya Napa - Dag 7

25. maj 2014 20:45 by erth | 0 Comments

Gjestebloggeren strikes again, mest fordi Erik ikke gadd å skrive noe i dag. Dagen startet med at solsengene jeg “reserverte” i går var tatt og håndklærne lå i en haug på en ensom solseng ved siden av. Plassen jeg hadde tatt hadde parasoll og ideel plassering. Ganske annoying, men jeg visste råd. Jeg fant bare en solseng til og la oss omtrent oppi de vi antok hadde “stjålet” plassene våre. Det kan også ha vært noen andre som hadde bøllet med håndklærne våre, så det ble ingen konfrontasjon, selv om det fristet litt.

Alana ville ikke sove særlig lenge i dag, maks en halvtime, og det var jo litt i minste laget. Erik prøvde å lure henne til å sove lenger ved å ta henne med på en liten trilletur, men det gikk ganske dårlig. Vi trodde det skulle bli litt overskyet og lavere temperatur i dag, men det viste seg å ikke stemme. Vi var på plass ved bassenget i 10-tiden og litt før kl 14 hadde Erik fått nok. Han gikk tilbake til rommet mens jeg og Alana var ved bassenget frem til kl 16. Det ble mer bading og snacks til lille monster (hun våknet 06.15 i dag så kallenavnet fortjener hun innimellom), før hun tok seg ettermiddagslur fra 15–16.

I femtiden fant vi en restaurant i nærheten og fikk oss litt mat. Det var på tide siden vi ikke hadde spist noe siden frokost (som vi forøvrig begynner å bli veldig lei av). Alana koste seg med litt av hvert fra våre tallerkener, raviolien ble godt mottatt og hun måtte hjelpe mammaen med å få gaffelen til munnen, for mammaen var for treg. Ble bare dusj på Alana i dag også, men hun synes det også er storveis for da kan hun sitte på gulvet og leke med alle de ulike sjampoflaskene.

Det har vært en strålende uke med herlig sol og varme. Det har ikke vært “ferie” slik vi er vant til når man er tidlig oppe og tidlig i seng, men det gjør meg ikke noe. Erik kunne nok tenkt seg litt mer action men vi ville ikke vært Alana foruten. Hun har elsket å tasse rundt med lite klær og uten klær. Det har absolutt vært en uke hvor hun har fått masse oppmerksomhet hele tiden da de voksne ikke har hatt huslige plikter (bortsett fra mammaen som har vasket opp litt, vasket litt klær, ryddet litt, laget litt grøt osv osv).

Nå gjenstår det litt pakking (gjett hvem som får den gleden), en frokost til (blir vel pannekaker igjen) og en liten busstur til flyplassen. Så er det bare å håpe på at batteriet på Leafen ikke har gått tomt for strøm mens vi har vært borte :) For min del blir det ny tur til Flesland på onsdag da det blir langhelg i New York med svigermor og svigerinne. Rekker innom hjemme for å vaske klær og pakke om. Erik får noen dager alene med Alana og skal bli spennende å høre hva han synes om det.

Har allerede begynt å glede meg til neste sydentur om et par måneder. Turen går til Mallorca med hele svigerfamilien. Skal bli interessant å se hvor mye Alana har forandret seg mellom nå og neste tur. Kanskje hun kan klare seg litt mer på egenhånd i vannkanten, nå må hun fotfølges for hun tipper litt lett over og da er det godt å ha en mamma eller pappa som sørger for at hodet ikke er for lenge under vann :)

Anita glemte forøvrig å fortelle om hvordan hun brukte alle småpengene på restauranten til å la andre barn kose seg med bilder, hester og motorsykler som beveget seg slik at det ikke var penger igjen til Alana da hun skulle prøve. Det må også påpekes at sånn ca 6 dager er passe for meg i syden. Det blir for kjedelig å bare ligge å slenge ved bassenget. Nå har jeg også fått litt vondt i beina etter tureene mine i crocs så det var heller ikke så aktuelt i dag. Jeg tror nok egentlig at det er bedre å være i syden i 2 uker slik at, hvis man blir solbrent, så får man noen dager å komme seg på uten at det gjør noe. I tillegg så hadde vi nok kanskje prøvd å gjøre “noe” hvis det var mer tid. Det er for eksempel en sjørøverskute og en “ubåt” som går hver dag og det hadde nok vært artig. Forøvrig må jeg si at det er utrolig med alle disse hotellene jeg har vært på som skryter av wifi. Her på hotellet har de ca 70 forskjellige wifinett som fungerer innimellom, men på ingen måte konsekvent nok til at det er spesielt brukbart; utrolig irriterende. Det blir vel kanskje en siste bloggpost i morgen når vi har kommet hjem hvis det skjer noe interessant på hjemreisen. Vi får se. vi skal jo fly med norwegian så kanskje det blir blogging fra luften; norwegian hadde bedre nett i luften enn det vi har hatt på hotellet.

Det har vært litt dårlig med bilder i dag siden jeg ikke har vært inspirert, men det ble noen få:

Alana koser seg i pappa sin seng
Alana koser seg i pappa sin seng
Middag, med 3 ting i hendene
Middag, med 3 ting i hendene
Kos i hoppeslott
Kos i hoppeslott
Smileslottet
Smileslottet
Utsikt fra ene restauranten, basseng og havet
Utsikt fra ene restauranten, basseng og havet
Anita & Alana på vei tilbake til rommet etter middag
Anita & Alana på vei tilbake til rommet etter middag
Moro å kose mamma litt hardhendt når man er nydusjet
Moro å kose mamma litt hardhendt når man er nydusjet

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading