Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

24. maj 2014 18:37
by erth
0 Comments

Aiya Napa - Dag 6

24. maj 2014 18:37 by erth | 0 Comments

Det blir en litt tidlig blogg i dag siden Anita ikke orket å bade Alana. I dag kom vi oss i gang litt sent, ikke noe grunn til å stresse siden vi hadde reservert noen stoler i går kveld. Frokosten, som begynner å bli litt kjedelig, bestod bare av et par egg, noen croissanter og frokostblanding for min del. Dette er ganske langt vekke fra en full english, men vi skal jo snart tilbake så det er vel greit å bli vant til stakkarslige brødskiver i den grad det i det hele tatt blir frokost.

I dag fikk vi endelig kjøpt en luftmadrass og etter å ha testet den i bassenget innser jeg at dette er noe vi burde kjøpt for lenge siden. Alana klarte også kunststykket å bæsje i bassenget igjen og det gikk såpass lang tid at det begynte å lekke før vi innså at det var bæsj. Heldigvis var det bare litt som lakk på luftmadrassen. Da vi hadde skiftet og ordnet opp sa Anita at hun hadde lagt merke til det før, men så “glemte” hun det igjen. riste på hodet. Alana og jeg koste oss ute på luftmadrassen på dypet og vi har hatt en dag med mye leking og kos. I tillegg tror jeg vi alle sammen har blitt litt solbrent selv om vi har smurt oss som noen tullinger med faktor 30 og 50.

Ca klokken 15 kom vi fram til det var nok sol for i dag og vi gikk tilbake til rommet. Jeg tok med meg luftmadrass og Alana mens pakkeselet kom med resten. På vei tilbake klarte Alana kunsstykket å tisse på meg siden vi glemte (gikk ut i fra for Anita sin del ble det med overlegg) å bytte til vanlig bleie. For de litt sartere sjelene som leser dette så er det bare å beklage alle kroppsfunksjonene, men sånn er det å ha en liten jente..

Etter en “kjapp” tur på rommet var vi klar for å gå ut igjen. Vi gikk inn til sentrum (ca 3 km) og spiste på Costas grill, for andre gang, etter at jeg ikkke fant den restauranten vi ble anbefalt av noen som har vært før. På vei tilbake var det igjen en litt trøtt jente, men med litt leking med hoppekaninen så gikk det bra også. Nå har Anita og Alana dusjet mens jeg har sett på bilder og nyter “freden” (naboen har med anlegg) og slapper litt av før det blir legging. Går ut i fra at det blir en tidlig kveld på Anita så jeg må prøve å finne på noe for å underholde meg selv..

Vi har forøvrig fremdeles ikke klart å bruke kortstokken jeg kjøpte siden Anita har vært for trøtt. Jo Nesbø boken som Anita driver på med er veldig spennende, faktisk er det en “nailbiter”. Jeg tror det er første gang jeg har brukt det utrykket bokstavelig.

En dag igjen før det endelig er på tide å komme hjem. Jeg begynner å bli lei mens Anita kunne tenke seg å flytte ned. Må si at det er ganske deilig å kunne gå ute om kvelden i shorts og behagelig temperatur og stirre utover sjøen.

I går kveld tok jeg meg en tur mens Anita leste og tror det er kjekt at “festesesongen” ikke har begynt enda. Det var mange parsom gikk hånd i hånd langs sjøen, men det kan se ut som den tiden er forbi; det er vanskelig å holde noen i hånden når man enten bærer en unge eller triller en vogn :)

Stort sett bare bilder fra bassenget så de kommer i en kladeis.

Morro med vann
Morro med vann
Morro med vann 2
Morro med vann 2
Et sjeldent bilde av Anita
Et sjeldent bilde av Anita
Snacks pause
Snacks pause
Alana har vært i bassenget i hele dag
Alana har vært i bassenget i hele dag
En liten pause for Erik
En liten pause for Erik
Alana og Erik ute og flyter
Alana og Erik ute og flyter
Ute og flyter
Ute og flyter

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading