Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

23. maj 2014 20:05
by erth
0 Comments

Aiya Napa - Dag 5

23. maj 2014 20:05 by erth | 0 Comments

Begynner bloggen i dag med et bilde av Alana som sover fra i går, skulle til å skrive i natt, men klokken var nok ikke mer enn ca 21 så det er vel å ta litt hardt i.

Alana sover
Alana sover

Det er koselig med gjesteblogg, men jeg føler jo at jeg må si litt om dagen i dag også. Som Anita skrev så har vi hatt en pausedag og for min del varte det ca til Alana sovnet før jeg begynte å bli rastløs. Før Alana sovnet spilte vi litt vriåtter. Jeg måtte hjelpe henne så hun spilte med åpne kort og vant første settet. Andre settet spilte hun veldig til mine kort slik at stillingen til slutt ble 1–1.

Da Alana sovnet bestemte jeg meg for å ta meg en tur ut å kjøpe en opplåsbar madrass. Da jeg kom ut og var på vei til butikken syntes jeg det var ganske fint ut og tenkte at jeg kunne jo ta meg en tur og se litt på den flotte kystlinjen. Jeg gikk oppover langs kysten hele veien til Nissi beach. En fantastisk sandstrand på ca 1,5 km (føltes i hvert fall såpass). Da jeg var kommet til enden tenkte jeg at jeg kanskje burde kjøpe meg noe å drikke, men jeg hadde selvfølgelig gått fra kontanter og jeg nekter å betale en euro med kort (i tillegg til at dette er for lite til å betale med kort det ene stedet jeg spurte). Nå var klokken blitt såpass mye at jeg tenkte at jeg måtte skynde meg tilbake, men like etter at jeg snudde ble jeg stukket av en veps. Dette var såpass ubehagelig at jeg måtte sette meg litt ned og hvile foten der vepsen stakk.

Alana bader
Alana bader

Omtrent i det sekundet jeg kom tilbake til hotellområdet ringte Anita og var ikke bare fornøyd med at jeg hadde vært vekke i 2,5 timer når jeg bare skulle ut og bruke 10 minutter på å kjøpe en oppblåsbar madrass. Etter at jeg la på tikket det også inn 2 meldinger fra henne så det har tydeligvis ikke vært så god nettdekning alle steder. På vei tilbake kom jeg på at jeg hadde tatt med meg nøkkel da jeg gikk; dette er ikke helt optimalt siden denne må stå i en dings med døren for at leiligheten skal ha strøm. Anita var ikke bare blid, men jeg klarte å blidgjøre henne ved å ta med meg Alana på trilletur tilbake til Nissa beach. Jeg torde ikke stoppe å ta Alana ut fordi det var veldig mye sol alle steder, men hun koste seg i vognen så lenge jeg passet på å ha litt rastepauser underveis.

Pappa & Alana på tur
Pappa & Alana på tur
Helt fascinert av kysten her
Helt fascinert av kysten her

Da jeg kom tilbake var Anita nesten klar for å gå å spise og i dag hadde vi bestemt oss for å prøve meksikansk på Tequila Garden. Dette er en kort tur fra hotellet og siden vi er såpass tidlig ute var det stille og fredelig. Anita hadde fajitas med mixed grill og jeg prøve en Chimmichurro. Alana fikk litt diverse av oss begge 2. Hun likte spesielt godt nachoen vi hadde til forrett. Da vi var ferdig slapp vi Alana løs i lekeområdet, her var det en ca 5 år gammel gutt som lekte og vi tror at Alana fikk sin første venn her nede. De styrte og koste og denne lille gutten var veldig tålmodig med jenten vår. Alana var også veldig heldig og fikk en ballong som Anita klarte å miste i det sekundet vi gikk ut av restauranten.

Familien på meksikansk
Familien på meksikansk
Alana leker
Alana leker
Anita & Alana leker
Anita & Alana leker

På vei tilbake til rommet ville Anita stoppe å handle litt, men dette satte ikke Alana pris på så jeg måtte gå hjem med henne og så kom Anita etter. Da Anita kom hjem ble det et bad, litt frukt etterfulgt av et nytt bad på Alana. Deretter hadde vi en kjapp tannpuss og litt lett lesing før det var rett i seng. Da Alana var ferdig lagt kom jeg ut til å finne min kone strikkende mens hun reflekterte over hvor deilig det var å ikke måtte gå å feste hele veien :) Jeg syntes kanskje at det går an å finne en mellomting mellom å legge seg klokken 22 og gå ut og feste hele natten, men men..

Litt dårlig med bilder i dag siden jeg glemte å ta med meg kamera store deler av dagen, men man kan ikke få alt her i verden heller.

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading