Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

22. maj 2014 19:43
by erth
0 Comments

Aiya Napa - Dag 4

22. maj 2014 19:43 by erth | 0 Comments

En ny dag, og en oppdatering fra oss som koser oss i solen, med 27 grader i skyggen. Noe som faktisk har begynt å bli veldig behagelig. Siden jeg var snikende ullteppe etter at de hadde ryddet vekk rundt bassenget i går kveld hadde vi flotte plasser ved bassenget. Da jeg la ut håndklærne sjekket jeg at stolene våre var ok, siden jeg hadde sett at det var noen stoler som var ødelagt. Overraskende nok så viste det seg at min stol var ødelagt da vi satt oss ned ved bassenget så her har nok noen vært ute med noe lureri. Anita visste heldigvis råd og byttet ut stolen for meg uten at noen la merke til det. I tillegg så var nok den stolen vi “tok” en som hadde safet rundt bassenget for ingen av oss så noen i den stolen hele dagen.

Vi har stort sett slappet av rundt bassenget i hele dag. Alana fikk seg et bad før det var leggetid og hun koste seg med det.

Alana bader
Alana bader
Alana bader
Alana bader

Det gikk stort sett bare slag i slag med bading og små spisepauser for Alana sin dag i hele dag.

Alana har en pust i bakken
Alana har en pust i bakken

Etter at Alana hadde vært våken en times tid begynte jeg å bli rastløs. Jeg er ute av stand til å sole meg på ryggen så jeg fikk lov å ta meg en tur og se meg litt om. Jeg gikk bort til den litt større stranden som ligger litt lengre borte; hvis vi skal sitte ved en strand er det nok her vi kommer til å gå. Det er utrolig lite fruktbart og karrig når man kommer seg vekk fra anlegget rundt hotellet der det ikke blir vannet.

Vulkansk
Vulkansk
Artige formasjoner
Artige formasjoner

Siden vi begynte å bli ganske røde alle sammen (i hvert fall Anita og jeg) så kom vi fram til at nok er nok rundt klokken 16. Da vi kom tilbake på rommet spiste jeg resten av pizzaen fra i går og Anita lå og leste litt på sengen. Alana gikk frem og tilbake og koste seg uten bleie. Dette førte til 2 tisseflekker og en bæsj på gulvet. Anita mente dette var strålende siden vi sparte en bleie mens jeg er mer skeptisk til å la Alana gå rundt uten.

Rundt klokken 17 kom vi fram til at vi måtte komme oss ut siden Alana nok ville ganske tidlig i seng siden hun bare sov en time midt på dagen. Anita bestemte seg at vi skulle gå for en asiatisk restaurant som het Yo! Thai. Vi koste oss med god mat og Alana fikk smake på det meste. Det som ble satt mest pris på var nok kanskje desserten der jeg hadde is og Anita hadde varm sjokoladekake. Alana syntes dette var en strålende kombinasjon så lenge hun fikk holde skjeen selv.

Vil ikke ha solhatt (rekechips
Vil ikke ha solhatt (rekechips
Familien
Familien

Etter middag kom vi fram til at vi måtte gå direkte tilbake til hotellet og der møtte vi på Kypros svar på fridtgående gås og katter.

Freerange!
Freerange!

Jeg kan forøvrig meddelle at jeg glemte å gi beskjed om at cupcake teppet som ble stjålet i går nok ikke var fullt så stjålet som Anita trodde, det var kommet opp i skuffen med Alana sine klær. I morgen blir nok en litt rolig dag der vi skal holde oss litt ute fra solen siden jeg er blitt godt rød på magen mens Anita har klart å bli rød både foran og bak i tillegg til på beina. Vi får håpe Aloe Veraen vi har kjøpt fikser oss i løpet av morgendagen.

Nå er det bare å komme seg gjennom den prøvelsen det er å få lastet opp bildene til dagens blogg mens jeg koser meg med et glass vin før det nok blir enda en tidlig kveld.

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading