Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

21. maj 2014 19:50
by erth
0 Comments

Aiya Napa - Dag 3

21. maj 2014 19:50 by erth | 0 Comments

Jeg må begynne bloggen i dag om å fortelle om de dramatiske hendelsene som skjedde da jeg var på vei i seng i går. Som dere kanskje har forstått blir det lite festing på oss og tidlig seng, spesielt på Anita. Jeg har da gjerne ligget og lest litt med min Kindle paperwhite (tm) før jeg legger meg også. Da jeg kom ut fra badet i går og var på vei i seng var det plutselig en stor kakerlakk på gulvet ved siden av sengen. Siden jeg ikke er spesielt glad i insektene i Norge så var det ikke noe festlig å finne en 6–7 cm lang krabat (den blir nok større jo flere ganger jeg forteller historien) på gulvet, men den forsvant og jeg tenkte ikke så mye på det før jeg var kommet i seng. Da hadde kakerlakken krabbet opp på sengeteppet mitt, men med stoisk ro og heltemodig handlingskraft klarte jeg å få pælmet den på gulvet og etter litt rabiat leting klarte jeg å finne et blad og ga den noen saftige slag. Midt oppe i dette hadde jeg også skrudd på lyset slik at jeg kunne se og fikk hevet den i bosset og tørket opp. Jentene har definitivt gode sovehjerte siden ingen våknet. Da jeg nevnte dette for Anita neste dag og var litt bekymret for at det kunne være flere var hennes eneste kommentar: “Bra den var stor, det vi sa på hawaii var at så lenge de er store så bodde de nok der, men hvis de var små så var det nok gjerne mange flere man ikke så.”

Godt å få varme seg litt med mamma
Godt å få varme seg litt med mamma

Vi kom oss i gang i syvtiden og Anita tok umiddelbart og gikk bort til bassenge for å “reservere” noen stoler. Ingen i første rad ved barnebassenget var ledige, men med en kjapp ommøblering klarte hun å få rigget til 2 stoler til oss. Vi rigget oss til ved bassegnet, badet og koste oss med Alana til hun skulle sove. Da hun var vel nedlagt gikk jeg og forhørte meg om de hadde noen kajakker nede ved sjøen. Det hadde de og det de hadde var veldig likt en havkajakk. Jeg tilbake og fikk tillatelse og penger av Anita og betalte 10 euro for en time. Karen som leide ut ga meg en åre og en redningsvest og vi gikk ned for å hente kajakken, evnt plastbaljen som noen ville kalt det. Jeg satte uti likevel og da jeg var kommet et stykke utpå så jeg at øren jeg hadde fått hadde helt feil vinkel, 90 grader, mellom bladene i hver ende. Dette førte til at med mindre jeg konsentrerte meg så hadde jeg en lei tendens til å nesten velte hver gang åren lå flat i vannet når jeg skulle padle. Da jeg innså dette lurte jeg på om jeg skulle snu, men da var jeg kommet såpass at det ville bli irriterende å ro tilbake så jeg rodde ned til havnen og tilbake igjen. Vel tilbake spurte jeg om han hadde noen andre årer i tilfelle jeg skal ut en tur til og etter å ha rotet en stund inne i buen sin så kom han ut med en der det var normale 45 grader mellom bladene så det er defintivit viktig å følge med. Det ble god mosjon likevel.

Vi lå noen timer til og koste oss ved bassenget og Alana lekte litt med de som gikk forbi. I tillegg så lå vi ved en gjennomfartsåre og det var ikke få barn som beundret den mengde leker som Alana hadde å kose meg med. Da klokken var blitt tre pakket vi sammen og det viste seg da at vi manglet en liten ball jeg hadde hatt med helt fra Bergen. Da vi kom tilbake på rommet var også cupcake teppet til Alana vekke og Anita konkluderte med at det bare er tjuvpakk på dette hotellet. På vei ut for å finne oss noe lunsj/middag gikk vi bortom bassenget for å forsikre oss om at det ikke var noe som lå igjen eller hadde blåst bort, men der var ikke noe. Vi tok oss også en runde i anlegget, men der var det ikke noe å finne.

Vi gikk bortover mot sentrum og vi kom fram til at vi skulle spise på pizza hut siden det er evigheter siden jeg har vært der. Etter en forrett bestående av mozarellasticks og løkringer gikk vi for en ekstra stor super supreme; vi tenkte det kunne være greit å ha litt pizza på rommet til i morgen. Anita skeiet også ut og kjøpte seg en raspberry martini (som hun ikke likte). Vi spiste og koste oss og Alana fikk for første gang en barnemeny med fried chicken og en leke. Vel spist spankulerte vi videre oppover gaten, Anita MÅTTE ha is. Vi gikk ned til sjøen og spaserte tilbake den veien til hotellet. Alana gikk lei av å sitte i vogn så Anita bar henne store deler av veien tilbake, barbeint siden hun gikk med flippflopp aktige sko.

Anita & Alana
Anita & Alana
Anita & Alana
Anita & Alana
Anita & Alana, Alana er skeptisk til sjøen
Anita & Alana, Alana er skeptisk til sjøen

Da vi kom tilbake på rommet måtte Alana ha seg enda et kveldsblad i lekefisken.

Anita koser seg
Anita koser seg

Som en liten distraksjon så vi skal klare å få på henne bleien og få henne i seng har vi nå begynt å telle tær noe som er kjempeartig.

Teller tær!
Teller tær!

Nå har jeg lagt Alana, noe som begynner å gå bedre i ukjente omgivelser, og Anita har tatt seg en runde for å sjekke om det ligger “reservasjoner” på noen solstoler, noe det gjorde. Nå sitter Anita og jeg og drikker vin; jeg blogger og hun leker med telefonen.

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading