Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

20. maj 2014 21:04
by erth
0 Comments

Aiya Napa - Dag 1

20. maj 2014 21:04 by erth | 0 Comments

Dag 1

For å sette dette i korrekt kontekst så sov både Anta og jeg veldig dårlig natt til i går (dvs dagen før dagen vi reiste), der jeg ikke tror noen av oss fikk mer enn 2 til 3 timer søvn (Anita mener rundt 1). Etter en relativt hard dag der jeg besøkte “Bjøllebotnbanden” og Anita pakket (og sorterte fram sommertøyet hun pakket vekk, prøvde klær og svinset rundt) var vi for sent i seng dagen før vi skulle dra. Anita bestemte seg nemlig for at det hadde vært helt strålende å ha et teppe i vognen i “jerseystoff”.

Etter kjappe 30 til 60 minutter søvn var det opp og å komme seg avgårde. Anita hadde alarmen på 03:00, jeg valgte å drøye det til 03:05, men uten Anita tror jeg ikke at jeg hadde kommet meg avgårde siden jeg sov gjennom alarmen. Siden det meste var pakket i bilen kvelden før var det kjapt å komme seg avgårde, men vi følte at vi hadde litt mindre tid enn det vi var komfortabel med. Vel framme på flyplassen hadde Anita sjekket prisene for parkering og det viste seg da at det var mulig å spare 100 kr på P12, en parkeringsplass jeg ikke var klar over fantes. Etter mye roting fant vi endelig innkjøring til parkering, men da kom Anita fram til at det nok var bedre å parkere på P9, selv om dette var 100 kr dyrere for dette var langt vekk.

Etter å ha slept bagasjen bort til innsjekking og kommet oss vel gjennom sikkerhetskontrollen var det, for meg en ny opplevelse, å vente til kl ble 05:00 og utland åpnet. Alana hadde forøvrig ikke sovet noe mer etter at vi vekket henne, men oppførte seg som en drøm. I det vi boardet flyet kom Anita med enda en liten hyggelig overraskelse, vi hadde bare fått 2 seter mot vindu. I den grad noen lurte så viste deg seg at det å ha en aktiv baby på fanget i 5 timer ikke var noen drømmesituasjon, spesielt siden drømmehagen ikke var synket og hun nektet å sove mer enn stakkarslige 30 minutter.

Da vi kom fram til flyplassen på kypros tok det nærmere 45 minutter før vi endelig fikk bagasjen, det var nesten så jeg tenkte at noen burde komme seg bort og melde bagasjen savnet. På bussen til hotellet sovnet endelig Alana og da vi fikk nøkkelen etter en meget effektiv innsjekking fikk vi beskjed om at vi var heldige siden “leiligheten” vår var klar allerede.

Etter at vi installerte oss på rommet (dvs Anita hadde pakket oss inn) tok vi en tur til bassenget og siden det viste seg, da vi tenkte etter, at v ikke hadde spist noe bortsett fra en liten yoghurt og en skive på flyet så var det på tide med noe mat. Vi gikk for første og beste resturant på hotellet og fikk en merkelig god, men overraskende dårlig pizza. Med den verste sulten sluknet tok vi en spassertur på stranden inn mo sentrun og fikk et lite overblikk.

Jeg sovnet mens alana badet og fikk kvelds og deretter måtte Anita også legge Alana siden jeg var utslitt. Etter 15 minutter med grining fikk Anita nok og gikk ut på balkongen så jeg måtte overta. Etter mye styr og trygling sovnet hun endelig og vi la oss også ned på.

Jeg fikk en liten second vind og tok en kjapp tur på butikken før vi begge to sloknet relativt tidlig, det er ingen som helt vet hvor mye klokken ble siden vi rotet med tidssoner og jeg ikke hadde klokke på meg siden den jeg hadde med var tom for strøm.

Anita og Alana på stranden
Anita og Alana på stranden
Alana koser seg på rommet
Alana koser seg på rommet

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading