Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

4. februar 2014 21:50
by erth
0 Comments

Uber lech - Dag 4 - Asgeir (han er ikke en komiker)

4. februar 2014 21:50 by erth | 0 Comments

Hallais

Da var dagen neste over her nede i Alpene Am Arlmberg.

Vi har hatt en fin dag i dag og.

Jeg måtte forlate middagen i går grunnet noe groms i midtre region av kroppen. PAttegris i aspikk er heller ikke det som står på toppen av listen når man er litt pjusk i kroppen. Mesteparten ble borte gjennom natten selv om jeg føler at jeg har kjørt ski med kynnare store deler av dagen. Min kjære kone hadde selvfølgelig pakket med sin mann piller mot slikt, noe jeg er evig takknemlig for. Jeg kjenner lite til andre ski-relatierte plager i kroppen, og er godt fornøyd med det.

Erik startet dagen med krampe i beina etter første tur, men det kom seg heldigvis noe etter han ble litt varmere. Han kjenner til gjengjeld mindre til kneet og albuen han slo da han falt på isen første dagen - så alt i alt er det vel staus q. Han lekte og med tanken om å trene litt bryst før middag her i dag. Etter jeg spurte om han ønsket å ha enda et sted å ha vondt i morgen slo han det fort fra seg.
Han har og en lei tendens til å kjøre innimellom store folkemengder (gjerne barneskiskoler), de folkemengdene jeg som regler klarer å smette rett forbi (i følge han). Når vi står og venter på Erik, vet vi som regel at han ikke er langt unna når det begynner å tette seg litt til med folk i bakken.
Nå leser han avisen på (crappy!!) internett etter akkurat å ha brent av alle hårene på underarmen på et stearinlys (jeg unders om det kommer til å bli en ny plage for morgendagen)

Pappa har og hatt en stor dag i dag. Han holder koken godt, og er lite affisert av skikjøring på tredje dagen. Vi startet dagen med “oppvarmingsløypen” han som regel vi ta før vi drar ut på nye eventyr. Etter litt kjøring i området rundt Oberlech dro vi avgårde med gondol til “stedet” med “den svarte løypen”. Og - hold deg fast kjære leser- den er i dag blitt forsert uten store anstrengelser eller dramatikk, noe som resulterte i stor selvtillit-boost på eldstemann. Vel fortjent. Ellers er det lite nytt å melde i forhold til tidligere turer hva gjelder oppførsel og entusiasme. Det pekes fortsatt på alle topper, skiheiser, mulige spisesteder og folk som står på ski. Det slenges og ut tyske gloser i øst og vest, med mer eller mindre trekksikkerhet. Entusiasmen er der og, i godt monn. Skiskoene er de BESTE han noengang har hatt og skiene er de BESTE han noengang har prøvd - vi snakker full rocket her (eller var det rocker?).

Det er kjekt å stå på ski, men vi savner og dere der hjemme. Takk for barnepass :)

piiz out.

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading