Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

4. februar 2014 18:05
by erth
0 Comments

Lech - Dag 4

4. februar 2014 18:05 by erth | 0 Comments

Dag 4 i Lech

Etter en ekstremt tidlig morgen, pappa våknet visstnok kl 04:00 og jeg våknet i 6 tiden en gang ble det en sen frokost klokken 8. Alle har vel etterhvert begynt å gå litt lei av den overdådige frokosten her, i tillegg til at Asgeir fremdeles ikke er helt bra i magen, så det gikk i toast med marmelade for min del og tilsvarende for de andre. Vi kom oss oppover i trekket og jeg fikk krampe i leggene på den lille turen opp fra hotellet til første stolheisen; ikke et godt tegn.

Det øverste spisestedet på kriegsHorn
Det øverste spisestedet på kriegsHorn

Vi kom oss opp og kjørte en kjapp tur nedover “for å finne formen” som pappa sier. Etter at vi var kommet vel opp igjen kom vi fram til at det var en strålende ide og ta løyen fra Kriegshoern og ned til stolheisen som tar oss opp til det høyeste punktet, Utsiktswarden. På vei opp syntes vi at den rød løypen ned på samme side så bra ut og det var den. Det er en ganske lang løype og med relativt friske bein så var det morro. Da vi kom ned ble vi møtt av en horde av folk som ventet på stolheisen og vi kom fram til at det nok var en god ide å bevege oss bortover mot Worth igjen.

På toppen av UtsiktsWarden
På toppen av UtsiktsWarden
På toppen av UtsiktsWarden, Asgeir og pappa
På toppen av UtsiktsWarden, Asgeir og pappa

I gondolen bortover observerte vi den sorte løypen, w7, og vi lurte igjen på om vi kanskje skulle ta den nedover; det så jo ikke så bratt ut. Denne løypen begynner å høres ut som pappas vindmølle (don Quijote) så vi bestemte oss for, at når vi skulle tilbake igjen mot Lech, skulle vi ta denne nedover. Vi kjørte nedover på motsatt side mot Worth og tok noen flere turer i løypene vi “fant” i går. I tillegg ble det en kjapp colapause med en liten pølse, siden det ikke ble så mye til middag. Vi prøvde til og med å filme litt med videokamera uten at dette var noen utpreget suksess. (Det viste seg, da vi kom tilbake til hotellet, at jeg hadde tatt opp ca 25 minutter i sekken.) Etter noen turer kom vi fram til at vi skulle bevege oss tilbake mot Lech og da ventet selvfølgelig “Den Sorte Løypen”.

Den Sorte Løypen gikk overraskende bra og det var meget bra på slutten. Pappa var overrasket over at det ikke var fyrverkeri på himmelen og at vi ikke overøste ham med gratulasjoner siden dette var han første Sorte Løype. Vi innså relativt kjapt at vi også var nødt til å ta stolheisen opp igjen og kjøre ned en rød løype med påskeslush for å komme oss fram til gondolen tilbake til Lech. Jeg innså relativt kjapt at dette ikke var en innertier for min del med sviktende bein; det viser seg at jeg og pappa kjører omtrent like fort når jeg kjører med krampe i lårene.

Vi kom oss ned til UberLech og fant ut at vi skulle spise på Petersboden igjen, her var det gratis wifi. Alle endte opp med pasta og siden jeg innså at det ikke var et poeng for meg å kjøre mer på ski bestilte meg en øl jeg hadde gledet meg til en stund, en Erdinger. Det viste seg relativt kjapt at denne var alkoholfri, heldigvis lovet servitrisen å drikke denne slik at jeg kunne få meg en “skikkelig” øl. Etter lunsj kom både pappa og Asgeir fram til at det ikke var noe stort poeng å ta noen flere turer så alle endte opp med å gå tilbake til hotellet.

Etter litt avslapping på hotellrommet dro Asgeir og jeg ned i velvære avdelingen for å bade litt, tøye litt ut og ta litt badstu mens pappa fant ut at dette var en glitrende anledning for å benytte seg av treningsfasilitetene.

Nå sitter vi i baren (der jeg håpet det var bedre nett; fremdeles ikke synket Top Gear) og koser oss med en øl og litt blogging.

Asgeir har lovet å ta en økt med bloggen som gjesteskribent, men siden han neppe vil vaske peanøtter av hendene får han ikke lov å ta i macen min.

Utsikt mot KriegsHorn
Utsikt mot KriegsHorn
Asgeir og pappa på toppen av dagens siste heis, Weismanderflanderbanen
Asgeir og pappa på toppen av dagens siste heis, Weismanderflanderbanen

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading