Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

2. februar 2014 18:05
by erth
0 Comments

Dag 2 uberlech

2. februar 2014 18:05 by erth | 0 Comments

Dag 2 i uber Lech

Etter en god natts søvn, der det muligens var litt for mye søvn involvert, våknet jeg av at Asgeir var i dusjen. Vi dro ned og spiste frokost litt over 8 bestående av “made to order” omeletter og diverse annet hotellet hadde å by på. Etter et kjapt skifte var det ut i løpene og der var det ikke spesielt fint vær eller spesielt god sikt. Etter at jeg hentet de nypreparerte skiene mine dro vi opp til Krugelkronken. Vi kjørte et par turer ned for å kjenne på formen i de blå løypene og det gikk stort sett rimelig greit for alle sammen. Den eneste som hadde litt problemer var meg siden jeg slo kneet og hoften min på isen i går.

Vi holdt oss i nærheten av hotellet og det viste seg fort at de fleste andre også syntes det var en god ide så det var køtendenser i bakkene og veldig manglende sikt. Da solen endelig så ut til å komme fram et sekund rev jeg fram kameraet for at det i hvert fall skulle blit tatt noen bilder idag, men forgrunnene mine brukte heller anledningen til å kjøre nedover. Da jeg endelig hadde fått tatt bildene så var det blitt fullstendig blindt og med et dårlig kne ble det et par tryningser.

Etter å ha blitt forlatt alene i bakkene kom vi fram til at det var en god ide å ta en tur til opp før lunsj. Lunsj ble inntatt på Pettersants cafe; pappa koste seg med ravioli mens Asgeir og jeg gikk for en burger.

Etter lunsj kom vi fram til at det var litt tidlig å gi opp så det ble en tur til på meg, med tilhørende trynings på grunn av sliten i beina så jeg ga meg. Etter sigende ble det ikke bedre i løypene og Asgeir og pappa pinglet ut noe senere.

Lunsj
Lunsj

Etter en kjapp tur på ca halvannen time i bassenge og spaavdelingen ble det dusj på rommet og nå sitter Asgeir og jeg og koser oss med en pils i baren før middag.

Det er meldt bedre været i morgen og siden både Asgeir og jeg har tøyet ut så er alt tilrettelagt for en nydelig dag på ski i morgen.

Beste været som har vært hele dagen:

beste_vaer
beste_vaer

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading