Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

6. september 2012 22:12
by erth
0 Comments

New york dag 3- Williamsburg

6. september 2012 22:12 by erth | 0 Comments

 

Etter en litt slapp start i 9 tiden var det ut for å finne å finne seg en kopp kaffe på nærmeste starbucks. Siden Anita måtte sminke seg og prøve klær før vi dro så gikk jeg i forveien. Etter å ha gitt Anita "directions" ble det litt frokost før det var tilbake til hotellet for å dusje slik at vi kunne komme oss avgårde til dagens program, Willamsburg i Brooklyn. Etter å ha hoppet på første og beste tog som Anita fant var vi framme og vi var begge enige om at det var en mye mer avslappene atmosfære her enn på Manhattan. Det kan se ut som trikset er å bo i Williamsburg og så heller ta en dag eller 2 på Manhattan.

 

Etter å ha sett litt på de forskjellige butikkene langs Bedford avenue, der vi konstant irriterte oss for begrense plass og vekt i kofferten på vei tilbake, kjøpte vi et par småting i en kjøkkenbutikk før det var lunsj på Juliette. Anita fikk en deilig tomatsuppe mens jeg hadde en burger med den beste pommes fritesen jeg har smakt, Anita var enig.

 

Vel overstått med lunsj var det avgårde igjen. Vi dro til en park, East river state park,  langs east river der vi hadde fantastisk utsikt mot Manhattan. Tilfeldigvis så vi at East river ferry gikk like fra parken og tok denne til Brooklyn bridge park. Etter å ha gått over brooklyn bridge gikk vi til Pier 17 der vi tok enda flere bilder (i hvert fall Erik). Siden maten ved utsiktspunktet så veldig touristy ut, gikk vi litt innover til Uno for å spise fantastisk pizza (selv om det var mulig at vi bare var veldig sultne). Halvannen time senere, når vi endelig klarte å reise oss igjen, dro vi mot 9/11 memorial monument (park?). Siden vi ikke hadde billetter regnet vi egentlig ikke med å få se noe, men vaktene ved første port hadde masse gratisbilletter å gi vekk. Det er utrolig flott hva de har fått til for å minnes 9/11. Vi var i parken til de stengte og dro deretter mot subwayen igjen.

Nå er vi tilbake på hotellet og både Anita og jeg er rimelig utslitte. Nå blir det litt tv før en tidlig kveld igjen... Det ble i overkant mye bilder i dag, men heller for mye enn for lite?

 

Untitled

Jeg aner ikke hva Anita driver med 

 

Untitled

Frokost, sunt og godt

 

Untitled

Subway!

 

Untitled

Rottene ville også være med?

 

 

 

Untitled

Anita & Williamsburg bridge

 

Untitled

Anita og Brooklyn bridge

 

Untitled

Brooklyn bridge

 

Untitled

Mmmm.. Beer

 

Untitled

Pizza

 

Untitled

En liten cookie til dessert for Anita

 

Untitled

Brooklyn bridge

 

Untitled

9/11 memorial

 

Untitled

9/11 memorial Museum (på sikt)

 

Untitled

9/11 memorial

 

Untitled

9/11 memorial

 

Untitled

9/11 memorial

 

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading