Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

6. september 2012 09:37
by erth
0 Comments

New York - Dag 2

6. september 2012 09:37 by erth | 0 Comments

 

Erik våknet i sekstiden og tok seg en tur ut for å finne en kopp kaffe og litt internett. Etter et par doble espressoer og endel nyhetslesning på min nye ipad tok jeg turen hjemover til hotellet med en panini og en blueberry muffin til Anita. Vi kom oss ut ca i 11 tiden og gikk nordover på fifth avenue, lite ante jeg at Anita hadde planlagt shopping ned til minste detalj (pøh, det hadde jeg ikke det så). Etter å ha vært en tur innom Taco bell og pizzasjappe for litt lunsj fortsatte vi nordover til Anita sin første destinasjon, destination maternity eller som jeg liker å kalle det destination hell. 1,5 time senere dro vi videre (med masse greie klært i tiden som kommer. Ble også en fin (stelle) veske. Siden jeg glemte telefon på rommet og ikke hadde med noe annen underholdning så bestod min tid med venting på å se tomt ut i luften, svare nei på spørsmål om jeg ville ha vann og se på "The young and reckless" og The talk. Det er ikke ofte jeg håper det kommer reklame på tv, men dette var en av gangene (Erik, quit your whining). Deretter ble det en stopp på apple store fordi Anita også ville ha seg ny ipad, the gap, banana republic, crate and barrell og Williams of Sonoma. Etter å ha trasket de 8-9 streetsene og 2-3 avenuene som pakkesler er vi nå tilbake på hotellet og lader opp før vi drar ut for å finne noe middag. Anita er sulten igjen- og litt sliten. Hun er glad Erik gikk for å finne litt drikke til henne i vending machines. 

 

Etter noen minutter på hotellet var det ut for å finne noe mat. Siden vi ikke gadd gå ut å traske noe særlig ble det en burger joint på andre siden av veien, Bills burger and bar. Min var noenlunde mens Anita ikke var særlig fornøyd. Etter middag måtte vi opp igjen på applestoren siden Anita ombestemte seg og ville heller ha en sort enn den hvite ipaden hun kjøpte tidligere på dagen. På vei tilbake stoppet vi på TGI Fridays og spiste dessert og tok en pils til før vi avsluttet dagen med en time med tv på hotellrommet vi sovnet i 23 tiden.

 

 

Untitled

Mighty mouse!

 

Untitled

Rain

 

Untitled

Trump tower

 

Untitled

Anita, med ekstra pute..

 

Untitled

Destination hell

 

Untitled

Onion rings, noe av det beste de hadde på Bills burger and bar.

 

Untitled

No doubt

 

Untitled

Første NFL kampen for sesongen var i dag..

 

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading