Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

6. september 2012 09:34
by erth
0 Comments

New York - Dag 1

6. september 2012 09:34 by erth | 0 Comments

 

Opp klokken 05:15 med ca 2 timers søvn på deling. Haste avgårde til Flesland og deretter til Oslo med god tid. Lite søvn på overfarten til NY, ikke minst takket være et hyggelig svensk par foran oss som tar setet bak, ser bakover for så å slå det helt ned.Vi sov vel begge ca en times tid. Etter å ha stått i kø gjennom grensekontrollen i ca 20 minutter måtte vi vente 10 minutter på bagasje, ikke akkurat en velsmurt maskin. (Anita synes det gikk ganske så greit. Hun så kjendiser som var på samme fly, Tore Sagen og samboer som også er kjendis + ungen deres). Anita synes synd på de som hadde fått seteplass på flyet med litt ekstra benplass, som ble spurt ganske ledende fra flyvertinner, om ikke de med små barn kunne få bytte plass. Utrolig nok sa alle ja til å flytte til dårligere plasser. Selv om vi forhåpentligvis får knøtt selv snart, så kjenner Anita på at hun ikke hadde likt å måtte flytte pga disse småbarnsfamilienes dårlig planlegging/booking/setereservasjon.

 

Vi tok toget innover til New York og tok en taxi fra Penn station til hotellet. Etter å ha måttet bytte rom (det ser ut som city view her betyr at man ser endel av byen, vi ser inn i bakgården på hotellet) og blitt vel innlosjert tok vi i en tur ut før vi gikk på chipotle og spiste. Det ble en tidlig kveld og vi sovnet vel begge 2 før kl 23:00 (evnt 11:00 pm).

 

 

Untitled

Jeg på rommet

 

Untitled

Chipotle!

 

Untitled

Mmm

 

Untitled

Grand central station

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading