Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

21. juli 2010 01:24
by erth
0 Comments

PCH

21. juli 2010 01:24 by erth | 0 Comments

Etter en strabasiøs runde i los angeles for å finne ipad til asgeir fant vi en applestore som hadde og fikk kjøpt det pluss litt ekstra stash som vanlig. Deretter var det kjøre innom et par kamerabutikker for å prøve å finne et kamera til anita. Etter enda en bomtur kjørte vi mot santa monica og pacific coast highway. Dessverre når vi endelig kom oss på veien hadde det skyet over og blitt kaldt, var ikke mer enn 16 grader. Vi kjørte oppover et stykke før vi kom fram til at vi måtte prøve oss på red lobster. Vi dro på første og beste i oxnard og jeg spiste en 3 pound (1,5 kg) hummer som var veldig god og helt fersk, de hadde en tank ved inngangen ;). Anita fikk crab lover deluxe som også falt i smak. 

Siden en siste tur på costco var nødvendig var vi innom der også i tillegg til frys. Fremdeles ikke noe kamera til anita. Vi fant også en best buy og dro innom for å kjøpe zune til børre. Vi fikk besked om at kameraet anita hadde sett seg ut var gått ut av produksjon noe som forklarer hvorfor det har vært så vanskelig å finne. 5 minutter etter stengetid fant hun et annet kamera som nå er kjøpt inn slik at hun får tatt litt bilder i morgen. 

Motellet i natt er i camarallio like i nærheten av en outlet mall slik at vi får unna siste shoppingen før det blir flyplass i morgen. Det skal bli godt å komme tilbake til normalen mot helgen. Forøvrig begynner vel utlegg til diverse personer å komme opp mot 20 000, så fint om dere har pengene klare ;)

Det har blitt dårlig med utlegging av bilder, har vært vanskelig å få det prosessert, men blir vel orden på det mot helgen ;)

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading