Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

20. juli 2010 17:02
by erth
0 Comments

Disneyland

20. juli 2010 17:02 by erth | 0 Comments

Dagen begynte grytidlig etter vår standard. Vi stod opp klokken 07:15 og dro via diverse stopp og somling til disneyland. Vi var i parken halv ti noe senere enn planlagt, men hva kan man gjøre. Etter å ha blitt trygt geleidet inn på plassen vår tok vi trammen til parkene . Det er to parker her, den ene er disneyland og den andre er disneys caoifornia adventure. Vi begynte i calefirnia adventure og gikk rett for å få fastpass til et show om kvelden som het world of color. Deretter stod vi en stund i kø på en ride som ikke var åpen. Etter å ha gitt opp denne gikk vi og tok litt diverse rollercoasters, california screamin' var meget akseptable, faktisk såpass at vi tok den to ganger. Vi gikk til disneyland, og jeg som trodde det var mye folk i den første parken tok tydeligvis feil. De fleste ridene hadde over en time ventetid. Heldigvis har de fastpass slik at man kan reservere plass og komme tilbake. Vi brukte dette og litt single rider slik at vi fikk gjort endel av det parken har å by på. Vi fikk også med oss celebration, en parade som går noen ganger om dagen. Dagen i disneyland ble avsluttet med fyrverkeri halv ti og deretter en tur på splash mountain er jeg ble litt for våt. Så var det på tide å se showet i california adventure. Etter showet stod tram'en til parkeringen så vi og de andre i parken måtte gå til parkeringen. Vi var i bilen ca klokken 1 etter 15 og en halvtime i parken. Det ble en kjapp tur gjennom drivethrough på mcd før vi fant sengen. 

 

Nå sitter vi og planlegger dagen på ihop og anita ringer applestores i området for å finne en ipad til asgeir. 

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading