Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

19. juli 2010 00:14
by erth
0 Comments

San diego

19. juli 2010 00:14 by erth | 0 Comments

Vel vi ankom san diego lettere forsinket. Første gang vi har kjørt i kø på highway. Galskap med 5 lanes med tett trafikk. Vi har bodd på marriot i rom med egen balkong. Meget bra. Temperaturen har endelig begynt å bli levelig med bare noen og tyve grader. Etter ankomst på hotellet, valet parking og bellhop som tok bagasjen til rommet var det ut til bassenget. Vi slappet av et par timer og koste oss tom litt i boblebadet. Deretter var det ut å spise middag. Vi spiste en bucket med reker og hummer sammen med tortilla. Veldig godt og grisete og for første gang i usa fikk vi dårlig service. Etter middag dro vi på hard rock cafe sin klubb og brukte for mye penger på fancy drinker.  Dog litt morro med en cincession stand inne på do hvis man ville ha en sjokolade eller noe godlukt. 

 

Vi våknet litt redusert idag og brukte formiddagen på å gå langs sjøkanten og se l Itt i søte småbutikker og gjøre noen småinnkjøp. Vi også ut for å se på midway, et hangarskip som har blitt museum. Dessverre hadde ikke vi tid nok til å ta turen. Etter middag var det en tur til ut for å prate litt med debbie, anita sin venninne. Hun tok oss med til la jolla der vi fikk sett litt på stranden og jeg har tatt masse bilder av sel. Nå kjører vi mot anaheim og disney land i morgen. Ikke hatt internett de siste par dagene så det har blitt dårlig med bilder, håper jeg får fikset dette i morgen. 

 

San diego er en flott by og det er oitt synd at vi ikke kunne tikbrakt mer tid her.

 

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading