Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

19. juli 2010 00:13
by erth
0 Comments

Minionmania

19. juli 2010 00:13 by erth | 0 Comments

Vel idag våknet vi friske og utvilte. Ingen insektangrep i natt. Anita var som vanlig våken litt før meg slik at hun kan researche hvor hun kan få tak i minion merchandise. Hun har blitt en 12 år gammel jente og sier hun trenger en minion, dessverre ser det ikke sã bra ut siden universal ikke så for seg at filmen skulle gjøre det så bra så de har ikke planlagt noe.  Det kan se ut som vi må en tur til universal studios så anita kan få tak i en eller to. Forøvrig så ble frokosten inntatt på ihop siden de hadde en plakat med en minion på utenfor. Dette tar av.

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading