Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

16. juli 2010 14:11
by asiver
0 Comments

Heading to Grand Canyon

16. juli 2010 14:11 by asiver | 0 Comments

På vei til Grand Canyon nå. Erik har ikke sovet stort i natt grunnet det han sier var et billig motell. Det var rent og hadde internett og tv, synes det var ok var et insekt der som var litt ekkelt men det ble kastet ut, hehe. Det ble litt varmt på rommet da Erik skrudde av air conditioning som bråkte litt mye. Jeg sovnet til duren av a/c men våknet av varmen. I dag er det bare 29 grader og kl er nesten 10- blir nok litt varmere men ikke som i går. 47 grader ved Hoover dam utenfor vegas var ikke til å holde ut.

I går tilbrakte vi kvelden i Williams, en liten by på vei til Grand Canyon. Å bo like ved grand canyon kostet ca 200 dollar per natt så det droppet vi. Vi spiste noen deilige ribs på en lokal restaurant i går kveld.. Dvs den var veldig turistifisert da det er sesong her fra mai til september, tror det er en ganske død småby resten av tiden. Minnet meg litt om da jeg bodde i South Dakota. Servitøren vår var ferdig med college men fikk ikke jobb så hun brukte utdannelse sin til å servere  mat.. Ganske trist, jobbmarkedet her er nok tøffere enn i Norge.

I morgen er det San Diego som står for tur. Min venninne Debbie skal feire bursdagen sin på et hotell downtown og vi fikk invitasjon på Facebook. Hadde egentlig lyst til å tilbringe noen dager i en småby langs kysten nord for LA men det hadde betydd at vi måtte reist til Disneyland på en lørdag midt på sommeren. Kunne også droppet det men har jo Disney i mitt hjerte da... Passet derfor greit med noen dager i San Diego og Disneyland på mandag. Tirsdag og onsdag blir det kjøring LA-SF langs Pacific Coast Highway (PCH).

Temp har nå steget til 30 grader, Erik kjører og jeg soler meg med taket nede. I går var det definitivt taket oppe for den heten hadde ingen av oss godt av.

Pris for å komme inn i Grand Canyon er ca 40 dollar per pers, i tillegg 30 dollar dersom man cil gå ut på glassbroen de har bygget ut over kanten. Den går ca 20 meter ut og har glassbunn, der kan man se 1200 meter ned til Colorado river. Er ikke lov å ta med kamera/bag etc ut for å beskytte glasset (sier de). Vi tror fordi de vil tjene penger på bilder- Erik vurderer å boikotte, jeg får se hva jeg gjør- kanskje smugle med et kamera :)

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading