Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

15. juli 2010 20:31
by erth
0 Comments

Leaving las vegas

15. juli 2010 20:31 by erth | 0 Comments

Siste dagen i vegas, vi har hatt så god tid at vi har utsett ting som å ta nattbilder og få med oss fontenen utenfor bellagio så etter en avslappende formiddag med litt bildeprosessering og blogging var det ut på tur. Vi begynte med en tur til costco så anita skulle kjøpe nytt kamera. Da det viste seg at prisen var den samme som norge ble vi begge deprimert og dro. På vei innover mot las vegas kom vi fram til at vi skulle på kino så vi dro og så despicable me i 3d. Kjempa bra film og anita prøver nå å finne beste stedet å kjøpe seg en minion. Deretter var det litt nattbilder, bilde av las vegas skilt og en tur til showet foran bellagio før rett i seng. 

 

I dag kjørte vi avgårde ca halv ett etter en stressende utsjekking fra hotellrommet, bare 5 min på etterskudd. Vi plottet yosemite inn på gps'en og anita merket at hun hadde valgt feil adresse før vi hade klart å kjøre virkelig feil. En litt sen frokost ble inntatt på taco bell og det var bra for det var ikke et eneste spisested på timesvis etter dette. Etter å ha kjørt en liten time kom vi fram til at vi kom til å kjøre over hoover dam og det var jo litt morsomt helt til vi gikk ut av bilen. 47 grader i skyggen er varmt og det ble noen hastige bilder før det var tilbake i bilen med taket nee og aircondition på for å kjøre videre. Etter noen timer til ble det et hastig, nødvendig stopp på mcd og norn miles langt route 66 pga dette. Nå skal vi snart tilbake i bilen, planen er et stopp i williams, ca en time fra grand canyon. 

 

Jeg kommer til å legge inn siste bildene fra las vegas på denne posten.

 

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading