Ferieturer

Tekst og bilder fra turer vi er på slik at de som vil kan følge med

8. juli 2010 17:24
by asiver
0 Comments

Og så var Anita i gang med blogging!

8. juli 2010 17:24 by asiver | 0 Comments

Jeg får vel komme med noen innspill på bloggen jeg også og ikke bare kritiserer Erik og det han skriver, hehe. Det var en fryd å hente leiebilen, en morsom kabriolet, men litt lange fjes når vi skulle få plass til baggasjen vår. Jeg hadde håpet en koffert skulle få plass men dengang ei. Nå har vi en bag i baggasjerommet + en koffert inni den andre - og den ligger i baksetet. Jaja, alt går men demper jo shoppingmulighetene da. Blir likevel en liten tur på outlet malls her i Napa Valley i dag.

Det er supert å ha med iPad på tur- en liten revolusjon når man er på road trip. Vi har begge en dataplan til 170 kr per måned og har da alltid 3G dekning. Skal vi finne en spesiell restaurant eller butikk er det bare å legge inn navnet i søkefeltet på kartet så får du opp mer info. Jeg booker hotell etc fra bilen og så kan vi sjekke inn når vi kommer frem. Research kan gjøres i bilen mens vi kjører.

Når det gjelder kjøring så virker det som Erik nå er utpekt som hovedsjåfør selv om det er han som er oppført som additional driver hos leiebilfirmaet :) Tror han argumenterte med at jeg er flinkere til å være kartleser og planlegger- og det er jo sant. Likevel lurer jeg nå litt på om det ikke er fordi Erik synes han er flinkere til å kjøre og ikke stoler helt på meg, hehe.. Men det passer meg helt utmerket å være passasjer og nyte utsikten. Kunne ikke blitt bedre!

Dagens frokost er unnagjort på IHOP, international house of pancakes. Dessverre så stod totalt antall kalorier oppført og vi har nå fått i oss 12-1300 kcal allerede idag. Og nei, Anne Grete, vi kan ikke dele :) Vi får se om det blir mer mat i dag- som oftest blir brunchen dagens hovedmåltid.

Nå er det straks vinsmaking i Napa Valley.

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading